Och givetvis kommer jag att gå till Marie på care and beuty här i uppsala. Och känner mig inspirerad av orange färgade saker så kommer nog att bli den nyansen! Längtar till sommaren och hoppas att solen kommer att inspireras av mina kommande lysande naglar ;)
Kram på er lämna gärna en kommentar vad ni tycker om bloggen....

Japp fått förfrågningar på vem jag är så japp, this is me! En makeup tokig 29 årig Uppsalabo som arbetar med det mesta haha :) älskar min familj och mina vänner och mitt absoluta måste är ett rosa läppglans! Mums!!!! Kram på er alla

Jag gillar the body shops koncept. Att de är noga med vad deras produkter innehåller, vad de står för och hur de tillverkas. Tycker att det borde vara en självklarhet i detta samhälle där fler och fler gör sina skönhetsval baserade på miljö och andra faktorer.
 
 
Och dessutom har de super bra service och hjälper en med allt, gå även dit och bli sminkad, plocka ögonbrynen mm. Tycker att alla butiker borde ha en bra service inriktad personal!
Kram på er alla fina :)
Av dessa två fina tjejer, de ska ha en kväll för alla världens barn där det kommer bjudas på lite modevisning mm. UNICEF kommer finnas på plats med information mm... Tycker att detta är ett jätte bra initiativ och kommer absolut att gå. Så vill du komma så finns evenemanget här : https://www.facebook.com/home.php#!/events/562542943770658/

Makeup och hår på bilden är givetvis gjort av mig, fotograf Tariq Hassan.

Några smakprov från senaste plåtningen tillsamans med fotograf Malin och modell Annica :) aj just love it!!!!! Kram

Nu är jag äntligen hemma har varit en lång dag ute i Wik men jätte roligt! Känns som att vi fick till en hel del bra bilder om man säger så... Jag hann fota lite mellan och under plåtningarna....

Nu har jag packat ner penslar, skuggor, puder, foundasions, hårspray, plattång mm... Ska försöka uppdatera er under dagen Kramis !!!

Imorgon är det dags för fotografering :)
I helgen ska jag göra en ny fotografering med duktiga fotografen Malin, jag vill gärna få några snygga profilfoton. Som detta ovan med modell johanna och studio morning light..
Älskar att få fria tyglar, det kommer att bli ganska maskulint men samtidigt kvinnligt....
Hoppas att ni får en underbar fredag, jag ska ut och käka med min fina vän Anna...
Kram
 
Hur kommer ni att fira denna fina dag? Jag har aldrig varit någon stor firare av den, tycker att alla dagar är hjärtats dag dagar liksom. Att vi ska älska och bry oss varje dag. Men visst är det en liten mysig känsla som kryper i stortån när man tänker på alla som kommer ha en härlig kväll tillsamans med sina älskade.
 
Om ni ska på dejt så dra på med ett rött eller rosa läppstift tycker jag. Man känner sig genast lite extra sexig och så är det sååååå snyggt enligt mig.
 
 
Japp Thats me ;)
 
Så vad ska jag göra idag? Min sambo är bortrest så jag kommer faktiskt jobba.
Ska få sminka lite ikväll, nämligen på ett ställe som heter pepparn. De ska ha må bra kväll så alla som bor på en gruppbostad i uppsala får komma dit och bli lite ompysslad.
Kommer bli jättemysigt!!!!!
Så ha en jätte fin alla hjärtans dag, kram!!
 
Jag har en förkärlek för just svartvitt. Älskar kontrasterna och känslan bakom bilden. Just Love it!!
Vad tycker ni?
 
 
Jag tycker definitivt att ni ska be om att få några kopior av era proffesionellt tagna bilder i just svartvitt. Det blir så klassiskt och tidlöst...
 
I Sommar kommer starka läppar att vara mest trendriktiga enligt mig. Och fler personer kommer att våga gå runt med orange färgade läppar på stan, sprakande neon rosa läppar på krogen och Galet glossigt röda läppar när det är dags för grill festen! Så ett måste i vår är definitivt en investering i ett bra glatt skrikigt galet läppstift!
När man hittar något man brinner för och tycker är inspirerande och kul, då känner man en liten varm känsla sprida sig längst ner i magen. Sen om man får turen att hålla på med det man älskar så fortsätter den värmande känslan att glöda.

Det för mig är meningen med livet.

Så välkomna till min nya blogg som kommer handla om det som gör mig varm, nämligen makeup och skönhet.