Är så mätt att jag spricker snart haha... Då var den påskafton över för min del. Körde på en naturlig ögonmakeup idag med ljuvliga rosa läppar ( läppennan fluffy från MUS).... Kram på er

Youngblood lipgloss guava finns på bubbleroom.se och kostar 299kr.

Kör på mkt rouge och resten ganska naturligt idag :) Love it <3

Underbart att vakna av att solen skiner in genom fönstret! Så idag ska jag nog dra på ett färgglatt läppstift och gå ut i vår vädret!!!! Vad ska ni göra idag ? Kram

Den vanligaste frågan jag får är just vad passar jag i för färger? Jag brukar svara genom att ställa en ny fråga, vilken färg känner du framhäver just dig och dina egna färger? För det finns inga regler utan pröva dig fram och se! Finns ju olika riktlinjer om man ser till färgläran och kontrast färger tex brun- blå.... Men våga prova och se vad som får just dina ögon att lysa lite extra :)

Det blev fanta naglar denna gång me love it!!! Tack fina Marie på care and beauty :)

BikBok har kommit ut med lite skönhets produkter..
Någon som har testat? Är de bra?
En sak är säker iallfall och det är bra priser :)
Äntligen är den här snart. Blommor i håret, glittrande ögon och lockigt hår! Japp bröllis säsongen kommer snart att anlända.
Svenskar är lite dåliga på att unna sig en proffesionell makeup och håruppsättning. Men när det vankas bröllis så är den andra takter på vårt folk! Så sätt fart att boka in vårens makeup och hår typ nu :)

Makeup and hair by me :)

 
Nu börjar det pirra i hela kroppen. Mot min vilja då jag fortfarande räknar med ett stort snöoväder innan påsk...... Men nu börjar jag vilja plocka fram våren färg palett, med pasteller och galna neon färger ( jag gillar kontraster).
Vad tycker ni om vårens färger? Kram :)